Geen categorie

Reacties

Geschreven door 5 november 2019 april 6th, 2022 15 reacties

REACTIES

Hieronder leest u reacties op De Granaatweken.

15 reacties

 • Silvia van Gimst schreef:

  Een wat verlate reactie maar niet minder gemeend. Ik was werkelijk onder de indruk van deze prachtige voorstelling. Complimenten aan de cast, de regisseur en de makers en ontwerpers van het decor. Regelmatig liepen de rillingen me over het lijf. Kortom: Chapeau!

 • Jolanda Thijssen schreef:

  Het was een geweldig mooie voorstelling, waarbij je werkelijk het gevoel krijgt van hoe het er destijds aan toe gegaan in. Prachtig opgezet decor.
  Wat een professioneel toneel.

 • Vincent de Vroomen schreef:

  Ik ben vanaf de eerste minuut helemaal meegezogen in het verhaal, dat volgens mij een zeer realistisch beeld geeft van wat er toen is gebeurd. Ook erg knap en origineel om liedjes uit deze jaren erin te verwerken. Dit is geen amateurtoneel meer, dit is topsport. Ik vind het echt geweldig en wil iedereen een groot compliment geven voor deze topprestatie. Jullie mogen trots zijn op jezelf!

 • Ria Herwig schreef:

  Wat een indrukwekkend verhaal en toneelspel, het oversteeg alles wat amateurtoneel heet. We werden volledig meegetrokken in het verhaal en hebben het idee dat we iets meer begrijpen van wat mensen toentertijd allemaal meegemaakt hebben
  Bedankt allemaal!!

 • Cast en team granaatweken 2019 schreef:

  Wat een fijne reacties allemaal, dank voor jullie bezoek aan de voorstelling in het Spectrum

 • Alex Hoedemakers schreef:

  Iedereen gefeliciteerd met deze zeer indrukwekkende voorstelling. Het spel was grandioos en de verhaallijnen geweldig opgezet in een magnifiek passend decor. Hier mogen jullie zeer, zeer trots op zijn.

 • Rian van der Eerden schreef:

  Indrukwekkend! Wij waren bij de voorstelling van 10 november.
  Ook ik had de voorstelling 5 jaar geleden gezien.
  Bij deze uitvoering van het indringende verhaal werd ik wederom diep geraakt. Het decor was totaal anders dan vorige keer en het liet veel meer zien hoe dicht er in de kelder op elkaar geleefd werd. De rol van Sjaan, zowel de Sjaan Sr als Sjaan Jr. Chapeau voor Jeanne Peters.
  Goed spel (is dit amateurtoneel?), goede regie! Mooi ingenieus decor. Fantastische productie.
  Ik heb vaak zitten slikken … nooit oorlog meegemaakt, maar ik begrijp nu pas echt waar Schijndel in de granaatweken doorheen is gegaan.
  Dank aan theatergroep Wildeman.

 • Marian van Leuken schreef:

  Gisteravond zag ik, na vijf jaar, de Granaatweken opnieuw. De menselijkheid van het verhaal, gebracht door gepassioneerde spelers, heeft me diep geraakt. Een diepe buiging voor jullie allen!

 • Wilma van Schaik schreef:

  In een woord geweldig. Samen met mijn man wezen kijken. Zaterdagavond 9 november complimenten voor de spelers. Ook dat we werden gewaarschuwd voor de zware geluiden Schrokken wij ons rot ?. Geweldig groetjes Wilma van Schaik

 • Riet v.d. Zanden - v.d. Leest schreef:

  Samen met mijn broer en schoonzus zag ik deze geweldige voorstelling gisteravond (7 november) en wij waren diep onder de indruk. Het was het verhaal van onze moeder (Marietje v.d. Leest – v. Oirschot) ten voeten uit: in spel, sfeer, licht en geluid. Zij was in 1944 20 jaar en bracht deze vreselijke weken in zo’n schuilkelder in Schijndel door, samen met vele anderen. Nu begrijpen wij pas goed hoe angstaanjagend alles was en hoe bang ze moet zijn geweest. Begin dit jaar is zij overleden en tot in haar laatste dagen moest zij aan de hand van foto’s over deze verschrikkingen praten, met ons en met iedereen die haar nog kwam bezoeken. Een groot compliment voor alle spelers, de regisseuse en aan iedereen die aan deze productie heeft mee gewerkt: het heeft ons elke minuut dat het duurde geboeid!
  Veel succes nog en hartelijke groeten namens onze familie,
  Riet v.d. Zanden – v.d. Leest.

 • Martin de Rouw schreef:

  Verplichtingen vroeg in de ochtend leidden er toe, dat wij direct na de fantastische voorstelling moesten vertrekken. Ineke en ik waren sprakeloos en ge├»mponeerd. Ik heb de voorstelling nog meer beleefd, dan toen ik 5 jaar geleden in de “grote” uitvoering mijn bijdrage mocht leveren. Zo’n drama en zo’n intimiteit “spelen” is een absolute topprestatie. Ik kan niet anders, dan de hele crew van harte complimenteren en feliciteren.
  De piep in mijn oor, vanwege de verrassende geluidseffecten zal morgen best over zijn.

 • Carla Boonman schreef:

  Wij zijn 2 november geweest.
  Alles klopte gewoon. Trots op iedereen, Inc . Decor ( Henk, prachtig) regie( Annet ???) enz . PR complimenten hoe het inde media enz. is gezet. Je kwam er gewoon niet onderuit , was bij voorbaat al indringend.
  ???Carla Boonman

 • Marjoleine Huizing schreef:

  Wat een geweldige voorstelling. De oorlog werd zeer zichtbaar (mooie kleding en haar) en soms ook heel hoorbaar gemaakt. Schrikken! Maar zo was dat in het echt ook …vreselijk!
  In deze produktie zit merkbaar veel tijd, aandacht en liefde. Complimenten aan spelers, regisseur en alle anderen achter de schermen.

 • Wilma van Dinther schreef:

  Wat een prachtige voorstelling. Wederom enorm genoten!